Wil je als Startup verder geholpen worden met kapitaal of kennis?

Sinds oktober 2018 ben ik Regional Partner van FasterCapital uit Dubai. Dat betekent dat ik je in contact kan brengen met deze unieke incubator/participatie maatschappij.

De missie van FasterCapital is het ondersteunen van niet-technische entrepreneurs bij het  financieren en ontwikkelen van duurzame tech-startups en ze te helpen hun ideeën verder te ontwikkelen, hun producten te verfijnen en de startup op te schalen naar een volgend niveau.

FasterCapital is een virtuele incubator en biedt technische expertise en technische ontwikkeling op basis van aandelen. FasterCapital is als incubator ook bereid om (mede) te investeren in de startup vanaf de vroege fase (startkapitaal) op basis van cofinanciering door, waar nodig en mogelijk, een mede-investeerder te koppelen.

Daarnaast helpt FasterCapital de startup kandidaat met relevante middelen en informatie en kan ze in contact brengen met ervaren mentoren, consultants en zakelijke connecties. Ook zal FasterCapital trachten om startups te helpen door het aanbrengen van substantiële verbeteringen in hun ondernemersplan, zodat zij kunnen blijven bouwen aan een succesvol bedrijf met geweldige producten en diensten.

Klik op het FasterCapital logo voor een korte bedrijfspresentatie of neem direct contact op met mij voor een kennismaking en uitleg