Start-up Consultanacy Sessie, een workshop die helemaal gaat over jou voornemen om te starten als ondernemer.

Herken je dit?

Je droomt over iets wat je passie is, dat de wereld beter maakt. Iets dat uniek is. Iets dat zo bijzonder is dat niemand er ooit aan gedacht heeft. Iets waarmee je rijk kunt worden…! Dan besluit je op een dag om iets met je droom te gaan doen…..Je gaat voor jezelf beginnen, je wordt ONDERNEMER.

 Maar het nemen van de stap om ondernemer te worden is er niet een die je zomaar over één nacht ijs moet nemen. Zelfstandig ondernemen is topsport. Voordat je eraan begint moet je goed weten wat de risico’s zijn op het gebied van geld, inspanning, je sociale leven en nog veel meer.

 Je kunt op vele plaatsen advies krijgen. Van vrienden, kennissen, maar ook banken, de KVK of couches. Het is echter altijd een gok van wie je het advies aanneemt.

Ik heb in mijn zakelijke carrière een aantal bedrijven opgestart en uitgebouwd. Successen beleeft en teleurstellingen ondergaan. Veel geld verdient en (gelukkig minder) geld verloren. Ik mag mijzelf ervaringsdeskundige noemen.

 Omdat het mijn passie is om jonge onervaren ondernemers te helpen om succesvol te worden heb ik diverse workshops en training opgezet.
Maar ik heb in de praktijk ondervonden dat alle workshops en trainingen in deze wereld geen succes creëren als het ontbreekt aan ondernemers mindset en je DROOM geen heelbare kaart is.

Vanuit die wetenschap is de Start-up Consultancy Sessie ontstaan.

In deze halve dag workshop:

  • Luister in naar jouw plannen om zelfstandig ondernemer te worden.
  • Beoordeel ik jouw Ondernemers mindset en ondernemerskwaliteiten.
  • Onderzoeken we samen of het idee of de droom die jij hebt om een bedrijf omheen te bouwen haalbaar is.
  • Geef ik adviezen wat je zou kunnen veranderen.
  • Geef ik mijn eerlijke conclusie en advies over jouw plannen voor het ondernemerschap.
  • Wijs ik je eventueel door naar experts in mijn netwerk die je met bepaalde zaken kunnen bijstaan.

De Start-up Consultancy Sessie is enerzijds bedoeld om jou te beschermen voor nodeloze teleurstellingen en kosten. Anderzijds krijg je waardevolle tips die je kunnen helpen om succesvol te worden.

Jouw investering voor deze, volledig op jou afgestemde sessie, is € 247,- exclusief 21% BTW.
Deze investering is waarschijnlijk deze beste die je in jouw overgang naar ondernemer kunt maken.

Na afloop van de sessie krijg je een volledig verslag van mijn conclusies om nog eens na te lezen.

Als je meer informatie wilt, neem je contact op zodat ik je direct meer kan vertellen.