Mij als Sparring Partner

Veel sporters gebruiken “Sparring Partners” om mee te oefenen, van te leren en wedstrijdervaring op te doen. Als zelfstandig ondernemer, vooral als ZZP'er, ben je ook bezig om kampioen te worden in jouw “Sport”.

In veel gevallen heb je niemand waar je mee kunt oefenen, die ervaring heeft en die ECHT met je meedenkt over de beste strategie voor jouw bedrijf.

Het inhuren van een bedrijfscoach of mentor is vaak financieel geen haalbare kaart, evenmin als uitgebreide trainingsprogramma's. Netwerk bijeenkomsten zijn veel te algemeen en ook geeft het samenwerken met collega-ondernemers zo zijn eigen uitdagingen.

Maar wat dan....?

Een betaalbare oplossing is een zakelijke "Sparring Partner". Een ervaren persoon, die het allemaal al eerder gedaan heeft en die er voor jou is. Een persoon waarmee je, als je er behoefte aan hebt, kunt brainstormen over zaken die spelen binnen jouw onderneming. Die je kan helpen bij het uitzetten van een winnende strategie en je helpt bij het nemen van beslissingen.

Vanaf 15 september 2019 is die oplossing er met mijn:

SPARRING PARTNER ABONNEMENT.

Voor het Sparring Partner Abonnement betaal je een klein maandelijks bedrag en krijg je:

  • Maandelijks één face-to-face ( online of live) brainstorm sessie van één dagdeel (3-4 uur), waarin jij zelf de onderwerpen bepaalt waarover jij wilt overleggen.
  • De onbeperkte mogelijkheid om (binnen kantooruren) telefonisch of per mail te overleggen over dringende zaken die urgent om een oplossing vragen.
  • Toegang tot mijn uitgebreide netwerk van specialisten
  • Hulp bij het positioneren en verkopen van je product of dienst (indien gewenst)

Wil je meer weten over de inhoud en jouw investering in het SPARRING PARTNER ABONNEMENT, neem dan contact op via het contactformulier of telefonisch via 06-16768585.

Wees er snel bij want er is maar plaats voor een beperkt aantal ondernemers.