Veel topsporters gebruiken sparringpartners om belangrijke ervaring op te doen voor de échte wedstrijd.  Dus waarom zou jij als ondernemer niet eerst je strategie en ideeën testen in een veilige omgeving met een betrouwbare expert?

Verdoe je tijd niet met netwerkbijeenkomsten of naar advies luisteren van beginnende ondernemers die met hetzelfde worstelen als jij.

 Ik help je graag verder met mijn nieuwe Sparring Partner Programma

Voordelen

  • Een dagdeel Sparring Sessie per maand. We bespreken face-to-face de commerciële en operationele strategie en de voortgang van jouw onderneming. Jij bepaalt waar je op dat moment behoefte aan hebt.
  • 5/7 toegang voor urgente zakelijke kwesties op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur. Je kunt me bellen of e-mailen met vragen die niet kunnen wachten tot de volgende sparring sessie. Je kunt me ook offertes, contracten of andere digitale documenten toesturen voor een inhoudelijke review.
  • Introductie tot experts in mijn netwerk. Wanneer je bepaalde specialistische hulp nodig hebt, kan ik je in contact brengen met een inhoudelijke expert uit mijn netwerk.
  • Begeleiding bij verkoopgesprekken. Ik ondersteun je graag bij commerciële activiteiten en onderhandelingen waar jij je niet ervaren in voelt. Vaak is het slim om een derde voor jou het woord te laten doen; tenzij verkoop jouw eigen expertise is.
  • 25% voordeel op mijn standaard uurtarief. Als abonnee kom je in aanmerking voor korting wanneer ik je begeleid bij verkoopgesprekken of andere werkzaamheden die niet onder het Sparring Partner Programma vallen. Hieronder vallen ook de uren voor extra face-to-face of online sparring sessies.

Over mij,  Joop van der Knaap

Dit jaar vier ik mijn 50e jaar in de zakelijke wereld; 20 jaar in dienst bij bedrijven van verschillende omvang en 30 jaar als zelfstandig ondernemer.

Jij kunt nu profiteren van de enorme hoeveelheid ervaringen, fouten, lessen en successen die mijn carrière kent. Die vind je niet zo snel ergens anders.

Jouw investering

Het Sparring Partner Programma is een flexibel maandelijks opzegbaar abonnement. Je zit nooit ergens aan vast. Het abonnement bedraagt € 350,- per maand (exclusief btw)

Maar voordat we besluiten om met elkaar zee te gaan, is het verstandig dat je eerst, vrijblijvend, de kracht van een sparringpartner sessie ervaart.

Mijn advies nu aan jou: Investeer een halve dag van je tijd. Durf te vragen en schaam je niet om je te laten helpen. Dit advies volgen heeft mij en veel van mijn klanten ook zakelijk heel veel gebracht.

Na deze sessie kun je besluiten of je een abonnement voor het Sparring Partner Programma wilt afsluiten.

Veel gestelde vragen

Staat jouw vraag niet in de lijst of is het antwoord niet duidelijk, kun je deze altijd per mail stellen aan joop@vk-advies.nl. Natuurlijk kun je ook alle vragen stellen tijdens de kennismaking sparring sessie.

Mijn standaard uurtarief is € 100,- exclusief 21% BTW. Daarop geeft ik aan abonnees van het Sparring Partner Programma een korting van 25% en betaal je dus maar € 75,-

Soms heb je als ondernemer (nog) niet voldoende ervaring in face-to-face verkoopgesprekken, onderhandelingen of presentaties. Dat is juist mijn specialiteit. Ik kan je begeleiden als adviseur. In veel gevallen heb je hierdoor een sterkere positie in het gesprek. Dit kun je ook zien als “training on the job”. Wij maken tevoren altijd afspraken over doelstellingen en mijn kosten.

Wanneer je specialistische vakkennis nodig hebt, (bijvoorbeeld juridisch, fiscaal, copywriting) zal ik in mijn netwerk de juiste specialist voor je vinden. Ik breng je in contact en jij maakt met hem of haar je eigen afspraken over uitvoering en kosten.

Bij inhoudelijke review geeft ik je mijn mening of advies over het document of tekst. Het redigeren en herschrijven van teksten of het veranderen van ontwerpen valt niet onder deze service.

In de meeste gevallen neem ik dezelfde dag contact op of geef je een antwoord. In uitzonderlijke gevallen is de antwoordtijd maximaal 2 werkdagen

Als de sessie plaatsvindt in een straal van maximaal 25 km rondom Utrecht is het in principe altijd face-to-face. Bij grotere afstanden bereken ik reiskosten of kiezen we een digitale manier via Skype of Zoom.

De kennismaking sessie duurt in principe 2 uren. Als we meer te bespreken hebben kan dit eventueel uitlopen tot maximaal 4 uren (één dagdeel)

Load More