Zelfs in dit digitale tijdperk zijn er nog steeds zaken die face-to-face verkocht moeten worden...!

Het lijkt er op dat alles in deze wereld via digitale wegen verkocht wordt. Webshops doen in ieder geval wel hun best om dat er zo uit te laten zien. Veel verkoopinspanningen en "lead-generation" zijn daarop afgestemd en maken daarvoor gebruik van kostbare software of diensten.

Er blijven echter nog heel veel producten of diensten over die niet via de digitale snelweg over de "toonbank" gaan. Daar zit dan ook het probleem. Veel verkopers in deze tijd zijn zo digitaal afgestemd, dat zij het vak van "face-to-face verkoop" vergeten zijn of nooit geleerd hebben.

Ik heb als jonge verkoper met schade en schande geleerd hoe je, vooral in de zakelijke markt, tegenover "slimme" inkopers komt te zitten die het vak wél kennen. Wil je succesvol zijn in face-to-face verkoop zul je gestructureerd te werk moeten gaan. Daar kan ik je mee helpen.

In mijn training gestructureerd verkoopproces:

  • Leer je hoe je een face-to-face verkooptraject veel vaker succesvol kunt afsluiten.
  • Ontdek je dat "verkoop" en "inkoop" twee complementaire processen zijn, die met elkaar in balans moeten zijn.
  • Leer je hoe je een veel betere verkoopprognose kunt maken die ook nog betrouwbaar is.
  • Krijg je vertrouwen in je eigen kunnen en hoef je niet meer bang te zijn voor "slimme" inkopers.

Gestructureerd verkoopproces bestaat uit een groepstraining van één dagdeel. Maximaal 8 personen met weinig theorie, veel praktijkvoorbeelden en oefeningen.  Bedoeld voor iedereen die met face-to-face verkoop te maken heeft.

De investering is € 249,- exclusief 21% BTW per persoon. Bij deelname van 4 personen van dezelfde onderneming geldt een korting van 25%. Neem contact op als je wilt weten wanneer en waar de eerstvolgende training is,

Ik kan ook, samen met jou en/of jouw team, een op maat gemaakt programma voor jouw bedrijf ontwikkelen. Ik overleg in dat geval graag over jouw wensen en mijn kosten.