Als ondernemer samenwerken met FasterCapital

We hebben twee programma's voor ondernemers: incubatie en acceleratie. Lees hieronder om te ontdekken wat het beste bij u past.

Incubatie programma

Ons doel is om niet-technische ondernemers te helpen bij de opbouw van een succesvolle technische start-up. Hierdoor kunnen de oprichters van start-ups zich richten op de core-business, zoals het verfijnen van hun producten / diensten, groei van het bedrijf, verkoop en andere belangrijke niet-technische aspecten. Het incubatieprogramma staat ook open voor technische ondernemers die geen volledig team hebben om het product te bouwen.

In het incubatieprogramma investeren we 50% van het opgehaalde bedrag (tussen $ 200K - $ 2M) op basis van aandeelhouderschap. We worden hierdoor technisch medeoprichter en het hele product van A tot Z mede helpen ontwikkelen.

Acceleratie programma

Binnen het acceleratieprogramma kan de startup gebruik maken van de door FasterCapital geboden diensten en middelen, zoals mentoren, marktonderzoek, haalbaarheidsonderzoek, technisch overleg, nieuwe verkoopkanalen en financiering.

Voor de financiering helpen we de startup om de presentatie te verbeteren en de pitch aan onze netwerken te tonen voor feedback. Ons acceleratie programma biedt een niet-exclusief contract voor startups. Ondernemers kunnen nog steeds zelfstandig hun kapitaal ophalen!

Klik hier om naar de FasterCapital website te gaan U vindt daar meer informatie en kunt eventueel ook uw startup plan online insturen.

U kunt ook contact opnemen met mij voor kennismaking en een verdere uitleg.