Mij als Coach, Mentor en Sparringpartner

Het is mijn passie om mijn jarenlange ervaring als ondernemer door te geven aan de nieuwe generatie. Omdat niet alle ondernemers en ondernemingen gelijk zijn, doe ik het liefst op een individuele basis met jou als ondernemer en eventueel met je team.

Je schakelt mij in om je te helpen je bedrijf op te starten en/of naar een “NEXT LEVEL” te brengen. Daarbij deel ik mijn ervaringen op het gebied van Concept, Groei/Schaalbaarheid, Systematisering/Automatisering, Marketing/Verkoop en Financiering.

Je zult als ondernemer heel vaak creatief denken vanuit je product of dienst. Dat gaat vaak ten koste van de de winnende product/markt combinatie. Omdat ik geen emotionele binding heb zoals jij - terecht - wel,  denk ik pragmatisch aan commerciële strategie en richt ik mij op winst en continuïteit. Op deze manier heb ik al veel ondernemers geholpen om hun bedrijf op een unieke en creatieve manier te positioneren en succesvol te maken.

Waarschijnlijk het je mijn hulp niet continue nodig. Maar als dat wel zo is, kun je mij 5 dagen per week inschakelen via mijn Sparring Partner abonnement. Ter kennismaking bied ik je een GRATIS Sparring Sessie aan, waarin we jouw ECHTE uitdagingen bespreken. Na deze sessie kun je besluiten of een abonnement voor jou geschikt is.