Build Your Business, een workshop die helemaal over JOUW BEDRIJF gaat

Een onderneming starten is één ding en erg eenvoudig...! Maar in de praktijk blijkt dat het succesvol uitbouwen daarvan toch niet zo simpel is...!
Jaarlijks zijn er vrijwel evenveel "stoppers" dan "starters", ondernemers die het niet hebben gered. Cijfers tonen aan dat meer dan de helft van het aantal zelfstandige professionals een onder-modaal inkomen heeft, terwijl ze boven-modale uren draaien.

Toen ik jaren geleden als ondernemer startte, heb ik ook deel uitgemaakt van de bovenstaande groep. Ik heb veel fouten gemaakt, maar daar veel van geleerd. Vanuit die - soms harde - lessen is de Build Your Business Workshop ontstaan. .

In deze workshop:

  • Werk ik SAMEN MET JOU (en eventueel je partners) aan JOUW bedrijf. Dus geen groep ondernemers, maar volledige focus op JOUW bedrijf en JOUW situatie.
  • Leer ik je dingen die je nog niet weet, of waar je niet goed in bent. Daarbij volgen wij de logische volgorde: JE DROOM, JE DOEL, JE PLAN en JE BEDRIJF.
  • Ben JIJ degene die - met mijn hulp - praktische oplossingen bedenkt om dingen die je niet goed gedaan hebt te verbeteren, en dingen die je niet gedaan hebt, alsnog te doen.
  • Vormen we een ijzersterke combinatie van jouw vakkennis en mijn ondernemerservaring.
  • De opbouw van de workshop geeft je een stok achter de deur om ACTIE te nemen. Veranderingen of acties die je je al tijden voorgenomen hebt, maar die er door de waan van de dag niet van gekomen zijn. Hierdoor doorbreek je een negatieve spiraal.

De Build Your Business Workshop bestaat uit drie intensieve sessies, van één dagdeel, in een periode van 6 weken. Tussen de sessies maak je "huiswerk" dat dient als basis voor de volgende sessie.

Jouw investering voor dit volledige, op jouw bedrijf afgestemde programma, is € 899,- exclusief 21% BTW. Als het management team van jouw bedrijf bestaat uit meerdere personen, adviseer ik om, zonder extra kosten, als team (maximaal 3 personen) te participeren.

Ook na afloop van het workshop programma blijf ik beschikbaar voor vragen en advies.

Als je meer informatie wilt, neem je contact op zodat ik je direct meer kan vertellen.